70% Rabatt
about_bg

Om Icecream Apps

Företagets värderingar

Vi är ett kundfokuserat företag som utvecklar multimedie-, underhållnings- och affärsprogram. Utmärkt kundservice är vår högsta prioritet, vilket framgår av olika betyg. Våra kärnvärden visar hur vi arbetar och hur vi bygger upp vårt team på Icecream Apps. Vi lanserade de första apparna 2014 och är fortfarande fulla av idéer och energi för att fortsätta.

4.7 /5
Betyg från Trustpilot
2014
grundat
150M
användare över hela världen
14
appar och tjänster
19800
glass äts upp
100%
koldioxidfri
49
språk
1B+
bearbetade filer
50700
kaffe togs
gallery-1.png
gallery-2.png
gallery-3.png
gallery-4.png
gallery-5.png

Vårt uppdrag

Det handlar om att förse miljontals användare runt om i världen med högkvalitativa, men ändå lättanvända mjukvaruprodukter och onlinetjänster. Vi gör vårt bästa för att utveckla kvalitetsprodukter med intuitiva grafiska gränssnitt på hög nivå. Vi försöker också göra dem så prisvärda som möjligt. Vissa produkter är helt gratis. Andra har gratisversioner.

Kundfokus
Vi uppdaterar regelbundet våra produkter, lägger till nya funktioner som du efterfrågar och åtgärdar buggar om de uppstår. Vårt nivåindelade supportsystem ser till att du får hjälp så snabbt som möjligt.
Illustration love
Bygga upp förtroende
Alla våra produkter har gratisversioner. De är inte bara testversioner utan dina funktionella vardagsassistenter. Vi har inte ändrat den principen med tiden.
Illustration friend
Var nyfiken
Våra produkter kan bli bättre. Det är därför vi värdesätter din feedback så mycket. Tack för din hjälp och aktivitet.
Illustration curious
gallery-1.png
gallery-2.png
gallery-3.png
gallery-4.png
gallery-5.png
Vi anställer
Vi letar efter passionerade personer som vill ingå i vårt team. Vi värdesätter platt hierarki, tydlig kommunikation och ansvarstagande. Är du redo att ansluta dig till oss? Skicka oss ditt CV via hjälpcentret.
Kontakta oss
Illustration Hire
Media Kit
Ska du skriva om Icecream Apps? Vi skulle bli fascinerade av att läsa det! Du hittar ett media kit nedan. Tveka inte att kontakta oss om du behöver något annat.
Ladda ner media kit
Media kit Media kit
Stöd
Om du har problem med våra produkter, kolla först populära How-tos och Manuals.
Besök hjälpcentret

Resume Trick är en gratis onlinebyggare av CV och personliga brev. Välj den mall som passar dig bäst, ändra dess färg och lägg till de block som behövs i ditt CV. AI-skrivassistent hjälper till att skapa personligt brev och CV på nolltid.

Lär dig mer
Resume Trick
Prenumerera på viktiga uppdateringar och andra nyheter från Icecream Apps
Icecream box