70% Rabatt
Överblick Innehåll Presentation Mer Krav Hjälp
Ladda ned

Image Resizer

2.13
Prova vårt enkla Windows-program för att ändra storlek på bild. Ändra storleken på bilder i mängd med ett enda klick och lägg till en vattenstämpel. Ändra storlek på bilder i alla storlekar! JPG, PNG och andra format stöds.
4.5
baserat på 1526 recensioner
Icecream Image Resizer finns till Windows 11, 10, 8, 7 och XP.
Image Resizer
Gratis

Funktioner för programvara för att ändra storlek på bilder

Ändra enkelt storleken på flera foton samtidigt på Windows PC med Icecream Apps gratisprogram för att ändra bildstorlek.

Bildformat som stöds

Med Icecream Image Resizer kan du ändra storlek på bilder i de mest populära formaten: JPG, JPEG, PNG, BMP, GIF och TIFF.
Bildformat som stöds

Ändra storlek på bild i mängd

Lägg till så många bilder som du behöver i bildomvandlaren. Justera vanliga utdatainställningar och krympa foton i stor mängd. Inga begränsningar av filantalet.
Ändra storlek på bild i mängd

Enkel bildstorleksändrare

Dra och släpp bilder som du vill ändra bildstorlek i programfönstret, välj en av de förinställda storlekarna och tryck på knappen "Ändra bildstorlek". Så enkelt är det.
Enkel bildstorleksändrare

Stöd för Windows 10 och 11

Denna programvara är speciellt utformad för Windows-system. Den stöder alla OS-versioner - från XP till 11. Ladda ner och njut av marknadens bästa Windows-bildomvandlare.
Stöd för Windows 10 och 11

Gratis bildomvandlare

De viktigaste funktionerna i programmet är gratis. Uppgradera Icecream Image Resizer till PRO-versionen för att uppleva obegränsad ändring av bildstorlek i mängd.
Gratis bildomvandlare
Image-Resizer desktop
Ladda ner den kostnadsfria och enkla programvara för att ändra storlek på bilder för att ändra upplösning på bild.
Gratis Nedladdning

Vad mer gör det till den bästa bildomvandlaren?

Titta på videon nedan och lär dig mer om funktionerna i Icecream Image Resizer.
Förinställningar för storlek

Förinställningar för storlek

Ändra storleken på bilderna i mängd för e-post, Facebook, Twitter, Instagram med mera. Vi har allting. Men du kan ändå alltid ställa in utdatadimensionerna manuellt.
Ändra storlek på hela mappar med bilder

Ändra storlek på hela mappar med bilder

Lägg till filer en efter en eller lägg till en hel mapp med foton på en gång i den kostnadsfria bildomvandlarens kö för att få maximal produktivitet.
Lägg till en egen vattenstämpel

Lägg till en egen vattenstämpel

En bildomvandlare som lägger till din egen logotyp till de omformade bilderna. Skydda upphovsrätten eller få bilderna att se mer professionella ut.
Känner av vertikala bilder

Känner av vertikala bilder

Programvara för att ändra storlek på bilder känner av vertikala bilder och inverterar automatiskt inställningarna för bredd och höjd för dem.
Uppskattning av utstorleken

Uppskattning av utstorleken

Innan du krymper foton ska du kontrollera den totala uppskattade storleken som beräknats för den valda förinställningen.
Inställningar för utdata

Inställningar för utdata

Välj om du vill spara resultatbilderna i en specifik mapp, undermapp eller om du vill skriva över originalfilerna.

Systemkrav

OS
Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2008
Processor
Intel®, AMD eller någon annan kompatibel processor, 1.33Ghz
Ram
Minst 512MB RAM-minne (1GB för bättre prestanda)
Skärmupplösning
Minst 1024x768
Disk utrymme
250MB - 1GB
Språk
Afrikaans, arabiska, vitryska, bulgariska, bosniska, tjeckiska, danska, tyska, grekiska, engelska, spanska, estniska, filippinska, finska, franska, irländska, kroatiska, ungerska, armeniska, indonesiska, isländska, italienska, japanska, georgiska, kazakiska, koreanska, lettiska, litauiska, mongoliska, malajiska, maltesiska, Myanmar (burmesiska), norska, nederländska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, singalesiska, slovakiska, slovenska, albanska, serbiska, svenska, thailändska, turkiska, ukrainska, vietnamesiska, kinesiska förenklad
Gratis Nedladdning
Version: 2.13 - 2023-4-25 (Ändra inlogg)
Prenumerera på viktiga uppdateringar om Image Resizer och andra nyheter från Icecream Apps
Icecream box