70% Rabatt
Överblick Innehåll Mer Krav Hjälp
Ladda ned

Video Editor

3.09
Behöver du redigera video eller skapa en ny video från videor och foton? Prova Icecream Video Editor - en enkel men funktionell gratis videoredigering för Windows. Kombinera mediefiler, klipp och beskär, lägg till musik, titlar och övergångar med mera.
4.9
baserat på 24531 recensioner
Videoredigering app för PC är tillgänglig för Windows 11, 10, 8.1, 8, 7.
Video Editor
Gratis

Videoredigerings program huvudfunktioner

Kolla in funktionerna i Icecream Video Editor för att få ett bättre intryck av vad den kan göra.

Enkel videoredigerare

Detta kan vara det enklaste redigeringsprogrammet för video. Slå ihop videor, foton och bakgrundsljud på en enda tidslinje med ett intuitivt grafiskt gränssnitt. Lägg till rörelser, klistermärken och videoeffekter med bara några få klick. Inget behov av att studera manualer;)
Enkel videoredigerare

Format som stöds

Videoredigeringsprogram stöder alla populära video- och bildformat som MP4, AVI, WEBM, MOV, JPG, PNG, GIF osv.
Format som stöds

Snabb delning

Ladda upp dina videor till molnet. Dela länkar till dina projekt med vänner, kollegor och andra. Spåra vyer.
Snabb delning

Snygga övergångar

Använd 20+ coola övergångar för videor och 10 rörelseeffekter för foton. Alternativet "Slumpmässig" ger dig enkelt en mängd olika funktioner med ett enda klick.
Snygga övergångar

Windows videoredigerare

Icecream Video Editor stödjer de vanligaste Windows-operativsystemen, inklusive senaste Windows 11 och naturligtvis Windows 10.
Windows videoredigerare

Gratis video redigering

De flesta videoredigeringsfunktioner finns tillgängliga i gratisversionen. Programmet lägger inte heller till någon vattenstämpel på korta videor. Läs mer om gratis redigeringsprogram.
Gratis video redigering
Video-Editor desktop
Ladda ner Videoredigerings program för PC för att redigera videor regelbundet
Gratis Nedladdning
Klipp och dela upp videor

Klipp och dela upp videor

Icecream Apps videoredigering erbjuder alternativ för att ändra den ursprungliga videolängden. Dela upp videon i separata scener med ett klick eller använd "Trim"-läget för att ta bort början och slutet av filmen.
Lägg till ljud i videon

Lägg till ljud i videon

Lägg till bakgrundsmusik till video från en MP3-fil och anpassa den efter behov: justera volymen, lägg till effekter, fade-in, fade-out, justera ljudet automatiskt till originalljudet i scenen och mycket mer.
Lägg till text i videon

Lägg till text i videon

Lägg snabbt till text med hjälp av en av videoredigerarens inställningar. Ställ in position, storlek och rörelsehastighet om du vill ha något mer än automatiska inställningar.
Ändra hastigheten

Ändra hastigheten

Sakta ner eller snabba upp hela videon eller delar av den med ett par enkla steg. Det finns alternativ från x0,25 till x4 gånger.
Ändra storlek och beskärning av videor

Ändra storlek och beskärning av videor

Flera inställningar för beskärning och storleksändring finns tillgängliga, inklusive funktioner som suddig bakgrund för tomma delar och automatisk förstoring.
Vänd och rotera videor

Vänd och rotera videor

Med videoredigeraren kan du både vända och rotera dina mediescener. Den roterar automatiskt vertikalt orienterade filer för att spara tid.
Voiceover

Voiceover

Lägg till röstberättande till videor och foton med en separat, intuitiv spelare. Trimma den inspelade rösten direkt på tidslinjen.
Undertexter

Undertexter

Lägg till undertexter till din video som textobjekt eller SRT-fil. Bekväma inställningar för färg, storlek, transparens, teckensnitt och andra stilar.
Konvertera videor

Konvertera videor

Du kan inte bara redigera video, utan även konvertera den! Vårt gratis redigeringsprogram konverterar media till det populära MP4-formatet och exporterar ljudet som en MP3-fil.
Videoprojekt

Videoprojekt

Alla dina videoprojekt sparas automatiskt under "Projekt" om du behöver mer tid för att slutföra dem. Stäng ett projekt och återgå till det senare.

Systemkrav

OS
Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Processor
Intel®, AMD eller någon annan kompatibel processor, 2.66Ghz
Ram
Minst 4GB RAM-minne (16GB för bättre prestanda)
Skärmupplösning
Minst 1024x768
Disk utrymme
100MB - 5GB
Språk
Engelska, franska, tyska, spanska, italienska, portugisiska, ryska, turkiska, förenklad kinesiska
Gratis Nedladdning
Version: 3.09 - 2023-10-13 (Ändra inlogg)

Video Editor VANLIGA FRÅGOR

Hur tar jag bort en del av en video?

Det finns två enkla sätt att göra detta.
1) Använd knappen "Dela" två gånger för att skapa tre scener från en. Ta sedan bort scenen i mitten.
2) Lägg till originalvideon två gånger på tidslinjen och använd funktionen "Trim" för att klippa båda scenerna så att de bara innehåller de delar du behöver.

Är Videoredigerare säkert att installera?

Ja, det är absolut säkert att använda alla produkter från Icecream Apps.

Hur ofta uppdaterar ni videoredigeraren?

Vi uppdaterar programvaran regelbundet för att införa nya funktioner och hålla den felfri. Se videoredigerarens ändringslogg för mer information.

Är videoredigering svårt?

Vi har utformat Icecream Video Editor så att vem som helst kan lära sig att redigera videor utan någon tidigare utbildning. Det är en riktigt enkel videoredigerare - de flesta åtgärder görs med några få klick.

Hur kombinerar jag korta videor till en?

Lägg till dina videor i videoredigerarens mediebibliotek. Placera dem på tidslinjen och kombinera videorna så att de passar dina behov och lägg till övergångar om det behövs. Tryck på knappen "Exportera" för att spara det som en ny sammanfogad video.

Hur kan jag klippa en video med Icecream Video Editor?

Detta är en av de vanligaste sakerna du kan göra med videoredigeraren. Lägg först till videon i mediebiblioteket och sedan i tidslinjen. Tryck på trimningsknappen för att gå in i trimningsläget och välj början och slutet av scenen.

Är Videoredigerare gratis att använda?

Ja, alla huvudfunktioner är tillgängliga i den kostnadsfria versionen av Icecream Video Editor. I PRO-versionen kan du lägga till mer än 10 scener på tidslinjen och exportera videor som är längre än 5 minuter utan vattenstämpel.

Prenumerera på viktiga uppdateringar om Video Editor och andra nyheter från Icecream Apps
Icecream box