70% Rabat
Oversigt Funktioner Mere Krav Hjælp
Download

Video Editor

3.09
Har du brug for at redigere video eller oprette en ny video fra videoer og billeder? Prøv Icecream Video Editor - en simpel, men funktionel gratis videoredigeringsværktøj til Windows. Du kan kombinere mediefiler, trimme og beskære, tilføje musik, tilføje titler og overgange og meget mere.
4.9
baseret på 24531 anmeldelser
Video redigerings program til PC er tilgængelig på Windows 11, 10, 8.1, 8, 7.
Video Editor
Gratis

Videoredigeringsprogram primære funktioner

Se funktionerne i Icecream Video Editor for at få et bedre indtryk af, hvad det kan gøre.

Enkel videoredigeringsværktøj

Dette er måske det nemmeste videoredigeringsprogram. Sammenlæg videoer, billeder og baggrundslyd på en enkelt tidslinje med en intuitiv brugerflade. Tilføj bevægelse, klistermærker og videoeffekter med få klik. Der er ingen grund til at studere manualer ;)
Enkel videoredigeringsværktøj

Understøttede formater

Videoredigeringsprogram understøtter alle de populære video- og billedformater som MP4, AVI, WEBM, MOV, JPG, PNG, GIF osv.
Understøttede formater

Hurtig deling

Upload dine videoer til skyen. Del links til dine projekter med venner, kolleger og andre. Sporvisninger.
Hurtig deling

Flotte overgange

Brug en af de 20+ fede overgange til videoer og 10 bevægelseseffekter til fotos. Indstillingen "Tilfældig" vil nemt bringe de forskellige nævnte funktioner med et enkelt klik.
Flotte overgange

Windows videoredigering

Icecream Video Editor understøtter de vigtigste Windows OS'er, herunder det nyeste Windows 11 og selvfølgelig Windows 10.
Windows videoredigering

Gratis videoredigering

De fleste videoredigeringsfunktioner er tilgængelige i den gratis version. Programmet tilføjer heller ikke noget vandmærke på korte videoer. Få mere at vide om det gratis videoredigeringsværktøj.
Gratis videoredigering
Video-Editor desktop
Download den Video redigerings program til PC til rediger videoer regelmæssigt
Gratis Download
Klip og del videoer

Klip og del videoer

Videoredigering fra Icecream Apps giver dig mulighed for at ændre den oprindelige videolængde. Opdel videoen i separate scener med et enkelt klik, eller brug "Trim"-tilstanden til at klippe begyndelsen og slutningen af optagelsen.
Tilføj lyd til video

Tilføj lyd til video

Tilføj baggrundsmusik til videoen fra en MP3-fil, og tilpas den efter behov: juster lydstyrken, tilføj effekter, fade-in, fade-out, juster automatisk lyden til den originale lyd i scenen og meget mere.
Tilføj tekst til videoen

Tilføj tekst til videoen

Du kan hurtigt tilføje tekst ved hjælp af en af videoredigeringsværktøjets forudindstillinger. Indstil position, størrelse og bevægelseshastighed, hvis du ønsker andet end automatiske indstillinger.
Ændre hastighed

Ændre hastighed

Sænk eller fremskynd hele videoen eller dele af den i et par enkle trin. Der er muligheder fra x0,25 til x4 gange.
Ændre størrelse og beskær videoer

Ændre størrelse og beskær videoer

Der er flere indstillinger for beskæring og størrelsesændring, herunder funktioner som sløret baggrund for blanke dele og automatisk forstørrelse.
Vend og roter videoer

Vend og roter videoer

Med videoredigeringsværktøjet kan du både vende og dreje dine mediescener. Den roterer automatisk lodret orienterede filer for at spare tid.
Voice over

Voice over

Tilføj voice-over-fortælling til videoer og billeder med en separat, intuitiv afspiller. Trim den optagede stemme lige på tidslinjen.
Undertekster

Undertekster

Tilføj undertekster til din video som tekstobjekter eller SRT-fil. Praktiske indstillinger for farve, størrelse, gennemsigtighed, skrifttype og andre stilarter.
Konverter videoer

Konverter videoer

Du kan ikke kun redigere din video, men også konvertere den! Vores gratis videoredigeringsværktøj konverterer medier til det populære MP4-format og eksporterer lyd som en MP3-fil.
Videoprojekter

Videoprojekter

Alle dine videoprojekter gemmes automatisk i afsnittet "Projekter", hvis du har brug for mere tid til at færdiggøre dem. Luk et projekt for at komme tilbage til det senere.

Systemkrav

OS
Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Processor
Intel®, AMD eller enhver anden kompatibel processor, 2.66Ghz
Ram
Mindst 4GB RAM (16GB for bedre ydeevne)
Skærmopløsning
Mindst 1024x768
Diskplads
100MB - 5GB
Sprog
Engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk, russisk, tyrkisk, kinesisk forenklet
Gratis Download
Version: 3.09 - 10/13/2023 (Skift log)

Video Editor OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan fjerner jeg en del af en video?

Der er 2 nemme måder at gøre dette på.
1) Brug Opdel-knappen 2 gange for at skabe 3 scener fra én. Derefter sletter du scenen i midten.
2) Tilføj originalvideoen to gange på tidslinjen, og brug Trim-funktionen til at klippe begge scener, så de kun indeholder de dele, du har brug for.

Er Videoeditoren sikkert at installere?

Ja, det er helt sikkert at bruge ethvert produkt fra Icecream Apps.

Hvor ofte opdaterer du videoredigeringsværktøjet?

Vi opdaterer softwaren regelmæssigt for at introducere nye funktioner og holde den fejlfri. Se venligst ændringsloggen for Videoeditoren for at få flere oplysninger.

Er videoredigering svært?

Vi har designet Icecream Video Editor, så alle kan lære at redigere videoer uden forudgående uddannelse. Det er en virkelig enkel videoredigeringsmaskine - de fleste handlinger klares med få klik.

Hvordan kombinerer jeg korte videoer til én?

Tilføj dine videoer til mediebiblioteket i videoredigeringsværktøjet. Placer dem på tidslinjen, og kombiner videoerne, så de passer til dine behov, og tilføj evt. overgange. Tryk på "Eksporter"-knappen for at gemme det som en ny sammenføjet video.

Hvordan kan jeg klippe en video med Icecream Video Editor?

Dette er en af de almindelige ting, du kan gøre med videoredigeringsværktøjet. Tilføj først videoen til mediebiblioteket og derefter til tidslinjen. Tryk på trimknappen for at gå i trimtilstand og vælg begyndelsen og slutningen af scenen.

Er det gratis at bruge Videoeditoren?

Ja, alle hovedfunktioner er tilgængelige i den gratis version af Icecream Video Editor. I PRO-versionen kan du tilføje mere end 10 scener til tidslinjen og eksportere videoer på mere end 5 minutter uden vandmærke.

Abonner på vigtige opdateringer om Video Editor og andre nyheder fra Icecream Apps
Icecream box