70% Korting
Overzicht Kenmerken Meer Vereisten Helpen
Downloaden

Video Editor

3.09
Wil je een video bewerken of een nieuwe video maken van video's en foto's? Probeer Icecream Video Editor - een eenvoudige maar functionele gratis video editor voor Windows. Combineer mediabestanden, knip en snijd bij, voeg muziek toe, voeg titels en overgangen toe en meer.
4.9
gebaseerd op 24531 beoordelingen
Videobewerkingsprogramma voor de pc is beschikbaar op Windows 11, 10, 8.1, 8, 7.
Video Editor
Gratis

De belangrijkste functies van video bewerken app

Bekijk de functies van Icecream Video Editor voor een betere indruk van de mogelijkheden ervan.

Eenvoudige video bewerkings programma

Dit is misschien wel het makkelijkst te gebruiken videobewerkingsprogramma. Voeg video's, foto's en achtergrondgeluid samen op een enkele tijdlijn met intuïtieve gebruikersinterface. Voeg bewegingen, stickers en video effecten toe in slechts een paar klikken. Je hoeft geen handleidingen te bestuderen;)
Eenvoudige video bewerkings programma

Ondersteunde formaten

Video bewerken app ondersteunt alle populaire video- en afbeeldingsformaten zoals MP4, AVI, WEBM, MOV, JPG, PNG, GIF, enz.
Ondersteunde formaten

Snel delen

Upload uw video's naar de cloud. Deel links naar uw projecten met vrienden, collega's en anderen. Volg weergaven.
Snel delen

Mooie overgangen

Gebruik één van de 20+ coole overgangen voor video's en 10 bewegingseffecten voor foto's. De "Willekeurige" optie brengt moeiteloos de verschillende genoemde functies in 1 klik.
Mooie overgangen

Video bewerken in Windows

Icecream Video Editor ondersteunt de belangrijkste besturingssystemen van Windows, waaronder de nieuwste Windows 11 en, natuurlijk, Windows 10.
Video bewerken in Windows

Gratis video bewerken

De meeste functies voor videobewerking zijn beschikbaar in de gratis versie. Het programma voegt ook geen watermerk toe aan korte video's. Lees meer over de gratis video editor.
Gratis video bewerken
Video-Editor desktop
Download de video bewerkings programma voor pc om video's regelmatig te bewerken
Gratis Download
Video's knippen en splitsen

Video's knippen en splitsen

De Videobewerkingsprogramma van Icecream Apps biedt de mogelijkheid om de originele videolengte te wijzigen. Splits je video in afzonderlijke scènes met één klik of gebruik de 'Bijsnijd'-modus om het begin en het einde van je video bij te snijden.
Audio aan video toevoegen

Audio aan video toevoegen

Voeg achtergrondmuziek toe aan een video vanuit een MP3-bestand en pas het aan naar wens: stel het volume in, voeg effecten toe, fade-in, fade-out, pas het geluid automatisch aan aan het originele geluid van de scène en meer.
Tekst aan video toevoegen

Tekst aan video toevoegen

Voeg snel tekst toe met één van de stijlvoorinstellingen van de video bewerken app. Stel de positie, grootte en bewegingssnelheid in als je iets anders wilt dan de automatische instellingen.
Snelheid wijzigen

Snelheid wijzigen

Vertraag of versnel een hele video of gedeeltes ervan in een paar eenvoudige stappen. Er zijn opties van x0,25 tot x4 keer beschikbaar.
Formaat wijzigen en video's bijsnijden

Formaat wijzigen en video's bijsnijden

Er zijn meerdere instellingen voor bijsnijden en verkleinen beschikbaar, inclusief functies zoals een wazige achtergrond voor blanco delen en automatische vergroting.
Video's draaien en roteren

Video's draaien en roteren

Met de video bewerkings programma kun je je mediascènes zowel draaien als roteren. Verticaal gedraaide bestanden worden automatisch gedraaid om tijd te besparen.
Voice over

Voice over

Voeg commentaarstem toe aan video's en foto's met een aparte, intuïtieve speler. Trim de opgenomen stem direct op de tijdlijn.
Ondertitels

Ondertitels

Voeg ondertitels toe aan uw video als tekstobjecten of SRT-bestand. Handige instellingen voor kleur, grootte, transparantie, lettertype en andere stijlen.
Video converteren

Video converteren

Bewerk niet alleen je video, maar converteer het ook! Onze gratis video editor converteert media naar het populaire MP4-formaat en exporteert audio als een MP3-bestand.
Videoprojecten

Videoprojecten

Al je videoprojecten worden automatisch opgeslagen in de sectie 'Projecten' als je meer tijd nodig hebt om ze te voltooien. Sluit een project af en ga er later mee verder.

Systeemvereisten

OS
Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Verwerker
Intel®, AMD of een andere compatibele processor, 2.66Ghz
Ram
Minimaal 4GB RAM (16GB voor betere prestaties)
Schermresolutie
Minimaal 1024x768
Schijfruimte
100MB - 5GB
Talen
Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Turks, Vereenvoudigd Chinees
Gratis Download
Versie: 3.09 - 13-10-2023 (Wijzigingslog)

Video Editor VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe verwijder ik een deel van een video?

Er zijn 2 eenvoudige manieren om dit te doen.
1) Gebruik de knop Splitsen 2 keer om 3 scènes van één te maken. Verwijder vervolgens de scène in het midden.
2) Voeg de originele video twee keer toe op de tijdlijn en gebruik de Trimfunctie om beide scènes te knippen, zodat ze alleen de delen bevatten die u nodig hebt.

Is Video-editor veilig om te installeren?

Ja, het is absoluut veilig om elk product van Icecream Apps te gebruiken.

Hoe vaak werkt de Video-editor bij?

We werken de software regelmatig bij om nieuwe functies te introduceren en de software bugvrij te houden. Bekijk de Video Editor veranderingen voor meer informatie.

Is videobewerking moeilijk?

We hebben Icecream Video Editor zo ontworpen dat iedereen kan leren hoe je video's bewerkt zonder enige vooropleiding. Het is een echt eenvoudige Video-editor - de meeste acties zijn gedaan in een paar klikken.

Hoe combineer ik korte video's tot één video?

Voeg uw video's toe aan de mediabibliotheek van de Video-editor. Gooi ze op de tijdlijn en combineer de video's naar wens, voeg zo nodig overgangen toe. Druk op de knop Exporteren om het op te slaan als een nieuwe samengevoegde video.

Hoe kan ik een video knippen met Icecream Video Editor?

Dit is een van de gebruikelijke dingen die je kunt doen met de video editor. Voeg de video eerst toe aan de Media Bibliotheek en vervolgens aan de tijdlijn. Druk op de trimknop om de trimmodus te openen en selecteer het begin en einde van de scène.

Is Video-editor gratis te gebruiken?

Ja, alle belangrijke functies zijn beschikbaar in de gratis versie van Icecream Video Editor. In de PRO-versie kunt u meer dan 10 scènes aan de tijdlijn toevoegen en video's van meer dan 5 minuten zonder watermerk exporteren.

Abonneer u op belangrijke updates over Video Editor en ander nieuws van Icecream Apps
Icecream box